není to pěkné čtení o pěkných věcech, to ani nemusí, ale mělo by tam být ,,sdělení,, proč ten pocit, aby se dalo porozumět...
07.08.2006 20:52:00 | koloušek
Trochu mě mrzí, že není veršovaná, ale takhle to přišlo.To všechno jsem zažil v záblesku jakési vzpomínky, která nevím, kam a komu patří...
06.08.2006 22:07:00 | had
Já myslím, že tam křičí vcelku správně, bez něj by si člověk asi sotva uvědomil tu propast mezi lidmi a jejich světy, protože kdyby křičelo málo, možná by přece ten slabí dětský křik někdo uslyšel, takhle ale nemá šanci. Snad jednou bude méně ŽIVIJÓ a více dětského smíchu.
05.08.2006 16:31:00 | Epona
Yop!Zajímavé.Líbi se mi,akorát že možná moc křičí to tvé ZiVIJOO..ale budiž:))
05.08.2006 14:24:00 | Kurt Ježíš Cobain