Disco příběh
Anotace: Tak tedy jedna hip hopová
Disco botky
disco šortky
discofenka, jak má být
A lá junge vlas
na nohou adidas
disco šohaj, jak má být
Hele vole
kráva vole
A pozdrav máme za sebou
Koukej na tý uši
Ale to se nesluší
koukat dámám na dekolt
Zkusíme hrát cizince
To má zas dvě mince
a to my dva nezvládnem
Znát anglickou řeč
z toho máme v mozku křeč
z toho tak moc nemládnem
Už ses rozhod
pro ten podvod
pro tu akci režisér?
Na to buchty letí
a pak maj fůru dětí
a fůru známejch ...
Komentáře (5)
Komentujících (4)