Lež-Pravda
Anotace: možná trochu naivní ale snad jsem se jasně vyjádřil...
co je to pravda
snad to v co věříme
každej svou vlastní má
druhej nám tedy lže?
možná že pravda je
tahleta cizí lež
nikdo nám nepoví
co pravou pravdou jest
život je hledání
tý naší lži-pravdy
jsoucno je poznání
a možná vůbec nic
má vůbec cenu
to naše hledání
zda je to k něčemu
kdopak nám napoví?
Komentáře (1)
Komentujících (1)