Devatenáctá
Anotace: Směsice emocí a slov.
V denních tvářích se odráží kousek důvěry,
Ale tahle důvěra je incestní dcera nevěry,
A také je tu zrada, jejich sestra krve,
Její tůně jsou jako travičské nebe,
Pro hříšníky tří vražd-
A pro oběti co draží vlastní tělo-
Ale nebolí to zdaleka tolik, jak by mělo,
Protože jejich mysl je v oblacích,
A duše se topí v pokrývkách pekla,
A jejich srdce už v hrudi poraženě pukla,
Protože jejich tepny už nebijí pro život.
Přečteno 403x
Tipy 3
Poslední tipující: Any 4, Zorenka Ježková, ilona
Komentáře (2)
Komentujících (2)