Kouzlo noci
Anotace: taková krátka básnička:)
Nad mořem vyšel měsíc
a jako by v jeho světle tančilo tisíce víl.
Jeho třpyt, to je zrcadlo na hladině
a odráží to, co chtěli bychom vidět.
Je to magická hudba…,
ten jeho zpěv.
A nádherná zář…,
ten jeho svit.
A já v tom zrcadle vidím nás,
pojď, necháme se tím kouzlem polapit.
Komentáře (0)