Vzíváme nebe
Nebe zde vzíváme,
do pekla voláme,
křičíme bez strachu,
hledíme na krysu.
Válka nás oková
a všecky nás vychová
vychová k vraždění,
bližních nás neznámých,
vždyť nalézáš útichu,
když střelíš ho potichu,
koukáš mu do očí,
život mu vyprší.
Komentáře (0)