Celkem sranda, a přitom je tam ukryto tolik pravdy. Nejvíc se mi líbí na začátku básnický obraz založený na světelným paprsku. Holt fyzika a umění jde dohromady.
07.09.2006 12:58:00 | Foton
:) :) :) chichot.. ale zas tak vtipný to není. třeba to s tou láskou myslím ve druhý sloce... ale nevím to přesně.. :(
njn. skléróza je zlá.. :) ale zas tak strašný,abych tit o nemohla ohodnotit to snad nebude.. snad....
takže.. líbí
01.09.2006 21:37:00 | Zamilovaná do nezamilované doby
Dýchlo na mne Brno, kam vždy rád zajíždím a kde jsem prožil krásná studentská léta. Perfektní oddychový obsah a rzučné rýmování, melodická linka - dost dobře by se to dalo zpívat jako takové srandablues :-)
V Brně je teď sraz, koukni na fórum, je tam hafo odkazů o něm, a když tak i PŘIJĎ!
23.08.2006 12:44:00 | Hary_nš