Nemá
Ďábel má sílu v ohni
jenž zahřívá ho samotné zlo
v lidských duších
Jen Tvá čistá duše brání mu
vzít si mou
mou právě tu
která dýchá za tu Tvou
Silou skutečnou a nádhernou
Lidskou a bezelstnou
Přečteno 401x
Tipy 4
Poslední tipující: jenommarie, WAYWARD
Komentáře (8)
Komentujících (7)