Strach z lakoty
Anotace: Jsou tam možná chyby,tak se z toho neposerte!!!
STRACH Z LAKOTY
Zastavil se čas v prostoru poznání.
Bez jistoty a s lidským selháním.
Prodíráš se pralesem zla lakoty.
Konopí tu zavoní a soused u tvých dveří zazvoní s policií v zádech,jde ti sebrat tvý chvíle zapomínání.
Nechceš říkat s Bohem ani nashledanou.
Chceš být smyslem svýho života.
Než stát se volem,odsoudí tě k samotě lidská lakota.
Lakota na prodej u každýho stánku.t
Ty přečteš si novin stránku a zjistíš,že na tom stojí svět.
A tak probudíš se s konopím a záhy to pochopíš.
Dostaneš se do časů prostoru a poznání už teď.
Komentáře (1)
Komentujících (1)