Kolikrát jsem se ptala, proč se trápíme, obracela jsem otázku jako ty a mám jedinou odpověď: ...abychom se naučili a pochopili. Krásné.
01.09.2006 16:30:00 | koloušek
když...
je kouřem, co malý plamínek dává
pak...
je tím, co oheň mocně rozfoukává
30.08.2006 14:32:00 | Mourek
život je smysl....který ti jako jediný každou chvíli zasazuje ránu jistoty
30.08.2006 12:46:00 | Pavel Kotrba
...když nevím, jaký komentář Ti psát...
..není divu, vždyť nemusím se ptát...
...stačí jen pár slůvek, co mohu Ti přát...
a pak jen s úsměvem Ti bodíky posílat... :-)
30.08.2006 12:25:00 | Aniba
..když nektar omamný
ochutnáš labužnicky, jak to umíš
..čerpáš sílu..
..když srdce obnažíš,
pak čekej, že přijdou i chvíle, kterým nerozumíš
..jak kousek stébla uvnitř papíru..
30.08.2006 10:56:00 | Cecilka