hmm příjde mi to jaky by sis hrála na ježíše ale nevím jeslti by si se dokázala , tak se obětovat jako on , tak jen ,jestli bys to břímě unesla...
06.01.2007 20:40:00 | Chonglee
Mně se to moc líbilo i když jsem asi nepochopila o, co přesně se jedná, ale myslím, že to bylo trošku zdlouhavé....ale jinak se mi to bezvadně četlo...:-)
05.10.2006 08:56:00 | Hejky