La Loba 2
Anotace: Touha po návratu na začátek....
Za svitu mátožných voskovic
S ušima do všech stran
Poslouchám hlasy vlčic
A dveře mám dokořán
Teď ještě shodit to závaží
A šedou srst zase nasadit
Košili dolů děsně překáží
K prvnímu skoku se přikrčit
Po čtyřech vyrazit za těmi hlasy
Utíkat závodit s měsícem
Užívat si své staré krásy
Cítit že smečkou zas přijata jsem
Tou úzkou cestou vlčic prastarých
Vydám se zpět kde vznikla jsem ze tmy
A smečka žen životem odraných
Mi olíže rány zazpívá a vytáhne trny
Přečteno 378x
Tipy 1
Poslední tipující: 4LJFilip
Komentáře (1)
Komentujících (1)