Zrcadlo
Anotace: ...jen jeden pohled nestačí....
Tají, mlčí, skrývá,
září, miluje a líbá…
Dva světy poznává brzy,
smích a prolité slzy…
Na tenkém ledě tančí,
křižovatkou Osudu kráčí,
na kterou stranu vydat se má,
kterou cestou? Sama sebe se ptá…
Prokletá, zakletá, zbloudilá,
ve lži utopená,
láskou soužená,
nikým nepochopená,
taková jsem já…
Komentáře (0)