Už nevím jak to komentovat nemám slova.Prostě je to krása, která srdce drásá.
28.03.2007 14:12:00 | Azazen
Mluvíš mi ze srdce. Tohle stejné jsem zažila, vím jak se cítíš. Taky jsem chtěla udělat tolik věcí jenže jsem to nestihla.. teď ho už nacházím jen ve vzpomínkách. Je to krásná báseň a ta nahoře taky. Moc ti držím pěsti, aby jsi to všechno zvládla a byla silná.
19.09.2006 00:53:00 | vulnerable
dojalo me to... ta predstava je silena.. jke to dobry, ale smutny
16.09.2006 22:50:00 |