Je to pěkné, jen škoda, že si ostatní sloky neudržely krásu té první. Původně jsem chtěla dát 80%, ale pak jsem si říkala, že máš určitě navíc ;O). v té první sloce je jakási lehkost a poutavý slvosled, ale ty ostatní tohle už nemají. Ale je to pěkné svou jednoduchostí =O)
06.12.2006 18:48:00 | Elvien