Listí podzimu,
svět nemá změnu,
navzdor bláznění
lásky kouzlení
nejvíc znamená
v lidském souznění...
Listí podzimu,
svět nemá změnu,
úsměv pohladí,
starost odvádí
to, když dva lidé
mají se rádi...
:o)
09.10.2006 21:30:00 | Cecilka
listí podzimní
zbarvené tichem
oživené písní
vypráví o lásce
která v srdci zazní
a nevězní...
má moc
spoutáním
ke svobodě vést
20.09.2006 19:54:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd