Anotace: Říkejte svým bližním co nejčastěji jak je milujete,pokud jste tajně zamilovaní,běžte a řekněte to.Nikdy si nenechte pro sebe co pro vás ten člověk znamená..já to bohužel říct nestihla.
Smrt člověka bolí, hrozně to bolí... Ale mě nejvíc pomohla moje víra, víra v Boha a víra v to, že i pro lidi, který zemřeli je nějaká naděje. Je těžký to pochopit, já vím...
21.09.2006 16:36:00 | petulinka :)