Anotace: Pro každého rodiče je to nejtěžší rozhodnutí, když musí vlastním dětem říct: už nemůžu, odcházím... (od partnera)
Su moc ráda, že jsi v pohodě a že vše dobře dopadlo. Nic méně, nezlob se, toto hodnotit nemohu, ty víš proč. Pro mne smuténkové, muselo to být hrozné. Vím, že něco špatné, je pro něco dobré, bo jak se to říká. ...
23.09.2006 19:55:00 | NikitaNikaT.
Určitě brzy zavane
čerství vánek prostý slz
a úsměv růže svázané
protkne tváří skrnazkrz.
...........................
Bude líp. Děti jsou mnohdy rozumnější než dospělý, tak se neboj.
21.09.2006 11:40:00 | Epona
Na vysvětlenou: je to báseň ze šuplíku, nejedná se o současný stav. Již jsem odešla. Bylo to peklo. Poslední peníze jsem dala za kolek na žádost o rozvod, vypadalo to, že přijdu o děti... Dnes jsem v pohodě, zvládli jsme to, děti jsou se mnou a s tátou s pohodě kdykoliv vídají :-)
21.09.2006 08:07:00 | Levandule