HAVRANI
Leťte mí havrani
Já běžím smrti vstříc
Už pro mne uhání
Nezbude po mne nic
Leťte mí havrani
Mé oči pomsty krve hrůzy
Ať vítr rozhání Vám
Nepříjemné lůzy
Leťte mí havrani
Já svobodu Vám dám
Meč těžkne ve dlani
Já sám tu umírám
Leťte mí havrani
Oči se klíží tělo zebe
Už Odin vyhání své dcery
Letí pro mne z nebe
Leťte mí havrani
Já poletím hned za vámi
Na krásném bílém božském oři
Do Valhally s Valkýrami
Komentáře (2)
Komentujících (2)