Minu raděj z dáli minu,
nemám rád hru na schovanou...
Když zašlápnu maskovanou,
až se pohnu, nejspíš zhynu.
21.01.2011 00:12:00 | Špáďa
j.c. - přeji Ti hodně trpělivosti s fascinující minou i se mnou... vrátím se k Tobě, slibuju, mám tady hodně restíků a ČAS nějak není nafukovací, vím o Tobě, věř, přijdu, já zase přijdu a na dýl, počíst si v Tobě, ve vás... :-)
22.09.2006 21:34:00 | Levandule
Dobře znám tu práci nesmírnou,
když manipuluješ s výbušninou...
dobře vím, jak mozek zaměstnává,
kam šlápnout, jak se pohnout,
by nevyšla rána...
Jen si říkám, zvládne mistr ČAS
to, že promění se v palouk
sedmikrás?
:o)
22.09.2006 11:39:00 | Cecilka
a jo, sakra, míny asi drátky na kleště nemají, mají ty pojistky,co? to viš, nebyla jsem na vojně, tys kápnul na nášlapní minu, bacha na přešlap a "neroztrhala tě"
:-))
21.09.2006 08:39:00 | Jarky
to to graduje, má to spád,dvojsmyslné...ó,jak chytré a rafinované, to jsou představy muže stratéga, jak napínavé, jak v detektivce Profesionálové, CI5, jen aby to byl ten správnej kabel, drát,červený, či modrý, tak Doyle přeštípni ten modrej,...Body neraď, pak to bude na Tebe...Body: to mi pak bude asi jedno :-))
21.09.2006 08:13:00 | Jarky