Anotace: nevím jestli to není moc zmatený, no uvidíte sami...
No. Silný naturalistický motiv, tedy. Jinak myšlenka je to pěkná, ale nevím, co mám dělat :-)))
23.09.2006 23:14:00 | poetos
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?