Já...
Anotace: pro Myšku, mou oblíbenou autorku...:-)
Já, břímě letu vážky
zde klaním se Vám paní
spanilému jasu Vašich urozených dlaní
a půvabům jimiž sytíte nás šašky
Já, šum leknínů a můr
chci vyznat se Vám zcela
chci líbat Vaši pleť jež rozkošně se bělá
jsa král či pouhý trubadúr
Přečteno 303x
Tipy 1
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl
Komentáře (2)
Komentujících (2)