Tady mi zněla melodie povědomá...
možná, že sám ametyst si ji tiše zpívá...
kdo ví, proč ježibaba cítí se tu doma...
kdo ví, proč spokojeně v sobě se usmívá...
:o)
19.10.2006 20:06:00 | Cecilka
Ametystova krasa,...taky ji porad sviram v dlani v nadeji, ze ted snim, a probudim se zas v chaloupce v horach s vyhledem podzimnim a horkym cajem na zahradce, kde pratelstvi a laska voni sladce...
26.09.2006 10:55:00 | Montynka