Mám strach
Anotace: Tak trochu otevření mýho nitra
Mám strach,že už bude brzo konec všem dnům,
mám strach,že už nic se nevyrovná tvým polibkům.
Mám strach,že už nedokážu znova žít,
mám strach,že už nevím,jak se netrápit.
Mám strach,že už tohle nejsem já,
mám strach,že ta prázdnota je věčná,
vyčítám si,že jsem nebyla s tebou-byls tam sám,
mám strach,že s tímhle se už nikdy nesrovnám..:(
Komentáře (3)
Komentujících (3)