Bílé peklo
Je to jenom bílej prášek,nemusíš mít strach.
Má to jenom jeden háček,někdy chová se jak vrah.
Je to jenom trochu prachu,
přestaň se už bát.
Dá ti křídla,snese k peklu,
všechno co si budeš přát...
Z reality odnese tě,
budeš mít svůj svět.
Vždycky budeš chtít s ním letět,
zapomeneš cestu zpět!
Pak tě spoutá svoji silou,
zbyde z tebe kost a kůže,jen beznaděj z bídou...
Vždyť byl to jen bílej prášek
co vzal ti tvý já,
Stoprocentně můžeš vsázet,
že zůstaš s ním sám!
Byl to jenom bílej prach,
co vyřadil tě ze světa.
nemusels mít přece strach,
dostal ses až do pekla!
Do bílího pekla,
z kterýho je těžká cesta.
Možná se to nezdá,
však vrátí se jeden ze sta!
Komentáře (2)
Komentujících (2)