S hlavou v dlaních
Anotace: jo, je to dokola...
Někdy nevím ani
kdo jsem já
S hlavou v dlaních (ne)čekám
Někdy nevím,
nedoufám
Pořád s hlavou v dlaních svá
Smích, pláč, smích, pláč...
Bla, bla, bla....
Zdá se mi to
nebo je to pořád dokola?
Komentáře (0)