Anotace: jen tak jsem seděla v kavárně a pozorovala a napadlo mě tohle...tak posuďte jaké to je...
Znám... když se jednou za uherský rok povede, a já můžu sama sedět u kávy v restauraci, mít chvíli čas, papír před sebou a ve vzduchu nechat poletovat své myšlenky, pocity... a perem pak rozhodnout, které ukážu světu... :-)
05.10.2006 10:56:00 | Levandule