TIK ŤAK
Anotace: Vlezte mi s tou anotací...na záda!
Kdo ti říká, nemám čas,
ten jenom lže, zas a zas.
Neměl-li by jej totiž,
nastala by ta potíž,
že by nebyl ni on sám.
Nejdříve si v hlavě srovnej,
pro koho je tvůj čas dobrej.
Pak tam plány házej a
život žít mazej!
Komentáře (0)