...vzrušující ...
...tak mne napadá,to co jsi napsala v komentáři k "Hudební" je básnička , vem ji do dlaní a uvidíš , že bude krásná když ji ještě malinko pomůžeš ...
...nebuď lenoch :)))) ...
17.10.2006 13:42:00 | WhiteSkull
Tak tohle je ta správná dávka kouzlení!!
Poslat jak předvoj svoje zachvění
a nechat působit ho... chvíli... rádoby...
ať potom on si myslí, že tě ulovil...
:o))
jojojo, tomu rozumím... ;o)))
15.10.2006 16:20:00 | Cecilka
Kde možno vnímat energií vzájemné spojení
kde tiše ozývá se jemné srdíček vrnění
kde leží hlubina uspokojení
tam aťsi třeba rytmus není
něco jiného se přece cení...
14.10.2006 21:41:00 | Mourek