Anotace: Naprosto odpovídá obsahem mému dlouhodobému duševnímu stavu - Taivé, Muriel, Daewe a Luin snad pochopí. Jim také toto dílo patří, mám je všechny moc ráda.
Alea: Mé příspěvky jsou nedůležité oproti tomu,co lze číst zde. Radši přenechám místo v databázy kvalitní poezii ;-)
27.10.2006 07:42:00 | Stranger
Stranger:no co, ty máš poslední příspěvek v dubnu:-)
Měla jsem teď dlouhé období neaktivity, nebyla jsem schopná psát.
24.10.2006 15:34:00 | Alea - kometa kdovíco přinese
Po dlouhé době hledím sem a čekal jsem, že najdu více. Tvůj smutek vyzpívaný umí zasáhnout a chvílemi mne překvapuje jeho hloubka a tvá slova surová. Leč krása z nich pryští, jako vždy jsi svá.
23.10.2006 05:53:00 | Stranger