Řádky
Anotace: ...na zaprášeném chodníku... ...byl zabit člověk člověkem... ..kuli vyznávání jiného náboženství..
Po zaprášeném chodníku vítr žene
z novin dva listy vytržené,
na něm pár řádků sotva čitelných..
Pár řádků pod otisky podrážek
lidí, co honí se jen za penězi.
Každodení příběh v řádcích pomalu mizí..
Nečtené řádky s chybami, říkají lidem,
že byl zabit člověk člověkem,
člověk, který byl židem..
Komentáře (0)