v krychli
Anotace: drogy jsou mrcha....
jen stojíš v krychli pné mlhy
ucítíš slizký pohyb kolem nohy,
jak létáš vzduchem v tripu z koxu
dva vpichy jehel od botoxu
jen stojíš v krychli plné vzuchu
ucítíš osm nožek ve tvém uchu
jen přivoníš si k mařeně
zapleten v pevné pavučině
jen plaveš v krycli plné vody
tak hoď se éčkem do pohody
čepel uzbů pluje tichem
litry krve ztrácíš krkem
Komentáře (0)