O životě, paměti
Přerovnávám vzpomínky,
v duši potemnělé strachem.
Nejdřív jsem u maminky,
kde se rodím chlapem.
Přerovnám vzpomínky
a objevuji staré lásky,
které prošly, neprošly
a zanechaly vrásky.
Přerovnávám sny,
které jsme v mládí měly
a pak přišly všední dny
a naše sny potemněly.
Přerovnám šance,
které prošly kolem mě,
pak se začaly ztrácet,
možná záměrně.
Uklízím svou paměť,
která pomalu zapomíná,
v duchu píšu závěť,
aby jste věděli co s nima.
Přečteno 263x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)