Zamyšlení
Anotace: O pocitech.. Bez děje..
..
.
Všude je ticho a tma,
jen hudba hraje,
mně před očima
kostka ledu taje.
Nevím na co myslím,
ale "happy" to není,
hlavně že pak cítím
velký ulevení.
Pořád je tma,
jen hudba se z repráku dere,
mně myšlenka druhou
z hlavy rychle bere.
Hudba ztichne,
já kamennou tvář mám,
prostě sedím
a nic nevnímám.
.
..
Komentáře (1)
Komentujících (1)