Podzimní pohlazení
Tajemné jezero v prastarém lomu.
Na jeho okraji stáli jsme spolu,
svých skrytých pocitů trochu se báli.
Ony však na povrch vyplavaly.
Na temné hladině zlatavé listí.
Myšlenky upřímné hladinu čistí,
ztemnělá hladina náhle se mění.
A srdcem prochází pochopení.
Barevné souznění, ruku v tvé dlani.
Možná se vyplní společné přání.
Přečteno 301x
Tipy 1
Poslední tipující: Antares
Komentáře (0)