Pro...

Pro...

Anotace: pro nekoho, kdo si nezaslouzi hadky...

Kam zmizelo to odhodlání, kam zmizela Tvá víra?
Proč Tvá ruka hrdlo lahve tak pevně svírá?

Proč pohled hledá vodku, nebo dvojku vína?
Proč se bojíš, vždyť Ty nejsi vinna!

Tak co, že ruka svírá hrdlo láhve...
Co, že se všechno obrátilo tak náhle?

Tak zavři oči, řasy zachytí kapku soli...
Neboj, už nemusíš být ta, co se bojí...
Autor sportackaverunka, 31.10.2006
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí