Dopis
Anotace: na prázdné listy,uplynulých dní,píšeme svá vyznání..
na prázdné listy
uplynulých dní
píšeme svá vyznání
barvou slz
čekáme výpis
z rejstříku
lásek a trestů
ten dávný účet
k zaplacení
modrou pohlednici
od mrtvého přítele
s razítkem
města If
na ní
tisíce tónů fléten
a propast
stvořená k překročení
prázdnou obálku
zalepenou nadějí
naplněnou přáním
nadepsanou
ADRESÁT NEZNÁMÝ
Komentáře (1)
Komentujících (1)