...celej svět je podělanej , jen si v něm musíme najít šikovný místečko kde to až tak nezapáchá ...
...každý si to své najde , dřív či později ...
...:) ...
03.11.2006 13:13:00 | WhiteSkull
Celej svět je postavěnej na ovlivňování. Ovlivňování se nevyhneš. Ale můžeš si vybrat - nechat se ovlivňovat skoro jen pozitivně, to je v tvých (třeba netušených) silách. Nějaké to negativní ovlivnění tě tady přepadne, ať chceš nebo ne, ale máme v sobě obranné látky.
03.11.2006 11:49:00 | smudlinek
Ok, opravím. Podělanej je. Člověka pořád někdo ovlivňuje, pořád se musí podřizovat, aby přežil :-(
03.11.2006 11:31:00 | milenium
Tedy, to jsou ale myšlenky ne do života. Snad se to změní. Skvělá báseň.
Jen bys nemusela být tak spisovná ve slově Podělaný.
Když už je takovej, tak podělanej :-)
03.11.2006 11:25:00 | smudlinek