Přítel
Anotace: Je to vlastně takové vysvětlení toho, co pro mě znamená člověk, kterého nazývám svým přítelem...a možná se mnou bude i někdo souhlasit:c)
Přítel je ten, kdo ti podá sirku,
Když zhasne poslední svíčka…
Přítel je ten, kdo slzám nastaví rameno
A zraněnou duši slovy hýčká…
Přítel je ten, kdo ti podá ruku,
ve chvíli, kdy není nic, co zvládáš…
Přítel je ten, kdo tě určitě chytí,
Když do temna svých vzpomínek padáš.
Přítel je ten, kdo donutí osud,
Aby se k tobě chvíli slušně choval…
Přítel je ten, kdo měl čas na to,
Aby tě pod svá křídla schoval…
Přítel je ten, kdo vede tě tmou,
I když sám nemá ponětí kudy…
Přítel je ten, co tě čapne a otočí,
Přičemž dí: Fajn, a teď tudy…
Přítel je ten, o koho se opřeš,
Když si vymění místa nebe a země …
Přítel je ten, kdo je na dva rozdělen-
Půl duše v tobě a půlka ve mně.
Přečteno 1704x
Tipy 1
Poslední tipující: petulinka :)
Komentáře (6)
Komentujících (6)