Máma
Anotace: Tuto báseň věnuji mé mamince
.
Kdo to je ta skvostná dáma?
to je přece moje máma..
Pro mě nejkrásnější ze všech žen,
s tím nejhezčím úsměvem.
Její oči jako čokoláda,
roztomilý nosík co mám tak ráda.
Její vlasy v plné kráse,
vedou muže do extáze.
Její srdce plné lásky,
zakryje jí všechny vrásky.
Mami jsem tak ráda,že tě mám
tys můj poklad,drahokam!
.
Komentáře (2)
Komentujících (2)