Vzpoměla jsem si na čítanku ... Tím nechci tvou básničku nijak zesměšňovat ... Povedla se ;)
13.06.2007 15:00:00 | Zuz.
Chtělo by to rozdělit na sloky pro přehlednost a taky pozor na formu - celou dobu máš rýmové schéma ABAB a najednou v půlce ABCABC, což dohromady s posledním řádkem, který je mimo sloku, působí jako nepřesnost. Námět je hezký, jen by to sneslo trochu učesat.
P.S.Díky moc za komentáře
26.05.2007 17:08:00 | Alea - kometa kdovíco přinese