Valím se v rohu
Anotace: i to se muze zrodit ve zdravé mysli :)
Hledám se v písních a nevím kdo sem
Obklopen tísní a hledám svou zem
Chleba je v plísni a kraji tvůj den
Vyndej ho ze zdi a ochutnej
Kde kdo zná píseň
Kde kdo zná vášeň
Kdo kdo zná zlobu
Hned vrat mi mou nohu
Knížky sou plny těhle těch plev
Přečti si píseň a slyšíš ten zpěv
Ve vzduchu plno je střev
Teď slyším mrtvejch vděk !
Kde kdo zná píseň
Kde kdo zná vášeň
Kdo kdo zná zlobu
Hned vrat mi mou nohu
Valím se v rohu!!!
Komentáře (3)
Komentujících (2)