Pro vaše srdce z šlehačky
Anotace: přepnutá televize
Přepil jsem se vodou
ve víře v chlast
zabiji matku
dokončím studia
v námořních ponožkách
přes palubu pozvracím
oduševnělé patoky
co se do mně vlévaly.
jen ve snech
nejpoetičtějších
Komentáře (1)
Komentujících (1)