Anotace: Chtěla bych být jen tušením...
Ahoj, nechodím na tyto stránky moc často, ale díky za komentář, popravdě, lehkost a svoboda jakéhokoliv umění má svou krásu a chvění právě v tom, že jim nerozumíme, však příjemně nás zamrazí... Jsem možná už více životem proplesklá, tak třeba proto ta nesrozumitelnost, vpravdě, mít styl je dost možná kladné hodnocení, tak na to, co jsem za posledních pár týdnů dostala do hlavy a teď ji mám slušně zapráskanou, bylo těch pár řádků od Tebe příjemné si přečíst. Napadá mě, že to má být komentář k básni, tak jsem asi zase špatně..
24.11.2006 22:19:00 | abab