Tlukot
Anotace: ********something**********
Prázdný tlukot mého srdce patří tobě
A ten zbytek ten je pro mě
Proč je prázdný
Hloupé otázky
Tlukot, který dozněl patřil jí, jí a taky jí
Víc toho teď nepoví
Miiluji sám sebe protože
všichni akorát mé dary zničili
Nenávidim sám sebe protože
neumim dát nic čeho by si vážili
Přečteno 325x
Tipy 2
Poslední tipující: Quigleika
Komentáře (1)
Komentujících (1)