Anotace: pokračování příště...
Rozhodně je to zajímavé, jinak bych ten koment nepsala... nevím, napoprve jsem tomu neporozumněla, ale čím víc to čtu, tím je mi to jasnější... a svým způsobem strašně smutný, bazarový srdce jsou vždycky nejtěžší.
17.11.2006 19:15:00 | Julie Park Rock