impakce
Anotace: ..i takový je někdy život..
Obrovské perkusy
oblohou zazněly,
jedna z hvězd
poroučí bytí své
z nebe,
život má na kusy,
jistoty se zachvěly,
v té nově klesavé
zahlíd jsem
sebe,
země se otřásla
když dopadla
v její klín,
kde dříve
jasně zářila,
zbyl nyní
tmavý stín,
to nejsou
krůpěje deštové,
co nyní dlaně tvé
lásko smáčí,
to smutno je
tam andělům
co usedavě
pláčí...
Komentáře (0)