Koukám, na stále měnící se styl Tvých básní.
Nevím.
Začínají se mi maličko vzdalovat.
Tím Tě nechci ovlivnit. Jdi jak to cítíš.
05.12.2006 20:15:00 | kouzelníček
Predpokladám,že keď si nahá ako rosa
asi budeš úplne bosá
Aj v tom bude Tvoja sila
Za tieto verše mi dáš facku,
ale ináč, budeš celkom milá...
veríme...
A okrem iného,naozaj si už veľká
A v tomto verši skrytom
to Vianočné pečivko,
PROSÍM,
peč s/kým s čím/s citom
22.11.2006 11:56:00 | džemo