Velice vtipné a hezké promíchávání děje schůzky.Taková úsměvná, žertovná básnička.
23.11.2006 18:35:00 | s.e.n
To je skvělej nápad...Aperitiv na závěr :-) fakt se mi to líbí...Aperitiv já můžu furt = pořád :-)
A šmudlajz nemá špatný nápady ;-)))
máš tu CHA...to jako, že to je legrace, víš, kytičko voňavá ;-)
23.11.2006 15:39:00 | no
Kdyby chtěl někdo víc než kamarádství, pošlem na něj Pavlíka! Kdyby ten někdo byla ta někdo, pošlem na ní Pavlíka! Tam se zdrží déle, zatím, prosím tě, udělej večeři... :-)) Dneska mi to jede. Je čtvrtek.
23.11.2006 15:35:00 | smudlinek