U moře
Anotace: tak napadla mě myšlenka tak jsem v ní pokračoval
Moře slunce pláže bílé
ve mě vyvolají krásné chvíle
tam má se člověk jenom krásně
já z toho píšu samé básně
jen zábava a užívání
nezmění to ani špatné zažívání
nenaštve vás tady zkrátka nic
leda tak převeliké hic
ale chtěli ste být u moře
a ne v chladné komoře
chtěli jste palmy písek slunce
ne chytat na přehradě sumce
tak ted si mazejte spálená záda
dyť u moře je velká sranda
Komentáře (1)
Komentujících (1)